INKÁN FÖLDJÉN I-II.

(1) (2) (3) (4)

következő lap >>

<< előző lap

BOLYGÓNK GYÖNGYSZEMEI SOROZAT

Két magyar vándor öthetes kalandos utazáson járta be az inkák földjét Peruban és Bolíviában.

Méret: A4, 740 oldal,

két kötetben

3000 képpel

Ár:  15.000 Ft

A film az Inkák földjén című könyv történetét mutatja be 12 részben.

Várható megjelenés: 2007

Tartalom: 12x26 perc

A svájci hun-völgyből érkezett Salamin család története, a fekete és fehér hunok vándorlása Ázsiában és Európában, honfoglalás a hun-völgyben.

várható megjelenés: 2011.12.08.

Utolsó honfoglalás

Utazás az inkák földjén DVD

HEGYVIDÉKÜNK GYÖNGYSZEMEI SOROZAT >>

Az inkák földjén tett különleges utazásról készített képes történelem-útikönyv indította el a Bolygónk Gyöngyszemei könyvsorozatot 2005-ben. A sorozat elindítása egy új könyvtípust kívánt bevezetni, amely egyúttal egy népszerű történelemkönyv, izgalmas útikönyv és alapos lexikon is, s mindezt színes képek, térképek, rajzok százaival-ezreivel segíti követhetővé, megérthetővé tenni. E képeskönyv-típus a részletes tárgymutatók segítségével lexikonként használható, az utazni vágyókat sok térkép, gyakorlati tanács, útleírás segíti, a képek csodálatos világa pedig az iskolások és felnőttek számára is eligazodást nyújthat a történelem lapjain.

A könyvek igényes kiállítása, minden oldalának színes képei méltóvá teszik arra, hogy a fiatalok, középkorúak és idősebbek könyvespolcainak is díszévé váljanak.

E könyvsorozat szerkesztője: Dr. Salamin András, aki 1998-ban már sikerrel indította el a Hegyvidékünk Gyöngyszemei hely- és kultúrtörténeti sorozatot, amelynek eddig tíz kötete jelent meg.

Könyvek